начальник відділу державного контролю Головного управління Держпродспоживслужби в м. Києві
6+ років досвіду роботи в харчовій галузі
5+ років на варті розвитку якості та безпечності продуктів у сфері ритейлу
·спеціалізація: оцінка відповідності виробничих процесів до вимог стандартів якості, проведення аудитів постачальників та впровадження практик контролю якості в торговельних мережах
16+ років досвіду сертифікації харчової продукції та систем менеджменту
авторка тренінгів з розроблення, впровадження та підтримання систем менеджменту за ISO 22000 та ISO 9001
сертифікована аудиторка із сертифікації систем менеджменту якості за ISO 9001
16+ років аудиторської діяльності
500+ сертифікаційних аудитів в Україні, Грузії, Вірменії, Молдові
12+ років досвіду роботи на посаді керівника відділу якості в міжнародних компаніях
кандидатка економічних наук, магістерка менеджменту підприємств
досвідчена експертка у сфері food-ритейлу та просування виробників, авторка галузевих статей
16+ років досвіду у сфері маркетингу, продажу, комунікацій, консалтингу, організації бізнес-подій для постачальників харчових продуктів і ритейлу
головна аудиторка у міжнародних органах із сертифікації DQS GmbH, TGS INTERNATIONAL CERTIFICATION, MNC Group
20+ років досвіду проведення аудитів 3-ю стороною
13 років виробничого досвіду на харчових підприємствах
16+ років досвіду роботи в медіа
розробниця та модераторка фахових тренінгів, вебінарів, курсів підвищення кваліфікації з питань харчової безпечності, менеджменту якості та метрології
досвідчена організаторка форумів, з’їздів та інших бізнес-подій для харчової галузі
Юридична сила Кодексу Аліментаріусу в Україні: що робити у разі суперечностей із законодавством
Дослідження харчової продукції та інгредієнтів на вміст меламіну: вимога чи рекомендація
Державна реєстрація потужностей та отримання експлуатаційного дозволу: дайджест найпоширеніших запитань
Виробництво дієтичних добавок: якими документами (України чи ЄС) регулюється використання інгредієнтів
Максимально допустимі рівні додавання вітамінів і мінеральних речовин: яким українським нормативно-правовим актом користуватись
Зміни до ТУ: чинна процедура, внесення до бази «Технічні умови України» vs затвердження змін лише на внутрішньому рівні
Взаємодія «Споживач–Ритейл–Виробник»: досвід роботи зі зворотним зв’язком для задоволення потреб Гостя
Маркування харчових продуктів qr-кодом: «за» і «проти»
Надаємо замовнику декларацію про відповідність матеріалів і предметів, призначених для контакту з харчовими продуктами: які дослідження пакувального матеріалу потрібно виконати
Зустрічають за упаковкою: безпечність, зручність та екоцентричність у фокусі
Компроміси з якістю і безпечністю – вимоги vs можливості їхньої реалізації: лабораторні дослідження у фокусі
Вихід на експорт: практичні підходи та рішення для розвитку на іноземних ринках
Відмова у співпраці через високі ризики: як довести закордонним партнерам, що українські виробники можуть бути надійними партнерами/ постачальниками навіть в умовах воєнного стану
Кейс українського експортера до ЄС: досвід в умовах великої війни
Як будувати сильні бренди на нових ринках: приклади компаній, що успішно масштабувалися на міжнародних ринках
Інновації у харчовому виробництві: які технології формують майбутнє ринку
Людський капітал харчової індустрії: міграційні виклики, кваліфікація, навчання на підприємстві, запровадження культури харчової безпечності
Найнижча ціна для найсміливіших! Тільки для тих, хто вже нас добре знає, любить, довіряє та бронює участь, поки ми формуємо найцікавішу програму, як і завжди, доповнену сюрпризами. Повна вартість з 01 квітня — 7 299 грн
Найнижча ціна для найсміливіших! Тільки для тих, хто вже нас добре знає, любить, довіряє та бронює участь, поки ми формуємо найцікавішу програму, як і завжди, доповнену сюрпризами. Повна вартість з 01 квітня — 9 799 грн
Що включено до вартості?
Участь офлайн
Вітальна запашна ранкова кава
Нетворкінг з колегами по ринку
Ексклюзивний і практичний контент
Кава-брейки впродовж усієї події
Інформаційні матеріали та подарунки від партнерів
Презентації від спікерів
Повний відеозапис з’їзду
Професійних фотограф у залі до ваших послуг та фотозвіт з події
До зустрічі у професійному колі однодумців залишилося
Днів
Годин
Хвилин
Секунд
Must have будь-якої події сьогодні – це безпечне місце проведення. Наша локація повністю відповідає сьогоднішнім вимогам щодо захисту під час повітряних тривог.