5 years anniversary
Food Business'25

Харчовий бізнес – 2025:

глобальні тренди та локальні рішення

V Всеукраїнський з'їзд

FOOD TITANS
meеt here

Головна вітчизняна подія у сфері якості та безпечності харчових продуктів

16 травня, Київ + онлайн
V Всеукраїнський з'їзд – бізнес-майданчик, де точно будуть:
  • інсайти від топів українського харчового бізнесу
  • рішення, ідеї, знайомства з потенційними партнерами
  • мотивуючий нетворкінг у колі фахівців з якості та харчової безпечності
  • розіграш спецпризів від партнерів події
  • директорів та інженерів з якості
  • начальників виробництв
  • директорів з розвитку
  • менеджерів з якості та харчової безпечності
  • керівників та учасників груп HACCP
  • керівників лабораторій
  • аудиторів та консультантів
  • усіх зацікавлених фахівців харчової галузі
Food business–25 буде корисним для:
Учасники з'їзду – потенційні партнери, клієнти, постачальники та друзі:
  • фахівці-харчовики вітчизняних підприємств
  • представники ритейл-мереж
  • постачальники технологій, обладнання, допоміжних матеріалів та інноваційних рішень
  • логістичні та складські оператори ринку
  • аудитори, консультанти, бізнес-тренери
  • урядовці та правозахисники
  • науковий і аналітичний сектор
  • лідери галузі
  • бізнес-контент
  • корисні інсайти
  • тренди 2025 року
  • мотивуюча атмосфера та подарунки

Спікери Food business–25:

  • провідний фахівець з питань:
    • гармонізації українського харчового законодавства з європейським
    • держконтролю за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження
    • 6+ років досвіду роботи в харчовій галузі
    • 5+ років на варті розвитку якості та безпечності продуктів у сфері ритейлу
    • спеціалізація: оцінка відповідності виробничих процесів до вимог стандартів якості, проведення аудитів постачальників та впровадження практик контролю якості в торговельних мережах
    • 16+ років аудиторської діяльності
    • 500+ сертифікаційних аудитів в Україні, Грузії, Вірменії, Молдові
    • 12+ років досвіду роботи на посаді керівника відділу якості в міжнародних компаніях
    • 20+ років досвіду в управлінні якістю та харчовою безпечністю, сертифікації IFS, ISO
    • авторка 30+ статей, співавторка підручника з якості в харчовій промисловості
    • генеральна директорка Консорціуму якості торговельних мереж
    • директорка представництва PNG Sp. z o.o. (сертифікація Global GAP, Organic)
    • 16+ років досвіду у маркетингу, продажах, комунікаціях, консалтингу
    • експертка у food-ритейлі та просуванні виробників
    • авторка галузевих статей, організаторка бізнес-подій для постачальників і ритейлу
    • 20+ років у ринкових дослідженнях, зокрема на керівних посадах
    • контроль якості аналітики, навчання аналітиків, розробка методичних матеріалів
    • комунікація з партнерами, підготовка публікацій, участь у галузевих конференціях
    • досвід впровадження та підтримки стандартів на харчових підприємствах
    • проведення діагностичних аудитів та супровід аудитів 2-ї й 3-ї сторін
    • авторка тренінгів із впровадження систем ISO 22000, FSSC 22000, ISO 17025 і законодавчих вимог.
    • головна аудиторка у міжнародних органах із сертифікації DQS GmbH, TGS INTERNATIONAL CERTIFICATION, MNC Group
    • 20+ років досвіду проведення аудитів 3-ю стороною
    • 13 років виробничого досвіду на харчових підприємствах
    • експерт із сертифікації персоналу в PCB of the Ukrainian Association for Quality
    • викладач ТОВ «КПЯ "СИСТЕМИ"», ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ»
    • 20+ років виробничого досвіду на харчових підприємствах, в т.ч. інженер КВПіА, головний інженер заводу, еколог, головний енергетик холдингу, інженер з охорони праці
    • 10+ років у маркетингу, розвитку бренду та інноваціях у пакуванні для ХП
    • координаторка програми сталого розвитку Univest за європейськими стандартами
    • учасниця виставок і спікерка конференцій (PLMA, Fachpack, Empack)
    • авторка публікацій з екологічного маркетингу та відповідального споживання
    • депутатка Київської Міської Ради
    • авторка гри - «Щастя на 360»
    • тренерка з фінансової грамотності та ведуча гри «Cash flow»
    • власниця жіночого клубу «Особлива»
    • провідниця гри «Щастя на 360»
    • експерт з експортних стратегій і міжнародних торгових переговорів
    • учасник урядових бізнес-місій та галузевих виставок у країнах ЄС
    • 16+ років досвіду роботи в медіа
    • розробниця та модераторка фахових тренінгів, вебінарів, курсів підвищення кваліфікації з питань харчової безпечності, менеджменту якості та метрології
    • досвідчена організаторка форумів, з’їздів та інших бізнес-подій для харчової галузі
Як будемо розмовляти?
  • Панельні дискусії: відверті розмови про виклики і тенденції-2025 у харчовій індустрії. Жваво, гостро і тільки по суті
  • Соло-доповіді: коли важливо почути достовірну інформацію та інсайти з перших вуст
  • Живий діалог із залом: протягом усіх виступів у залі працюватиме мікрофон
  • Реєстрація та отримання бейджу, вітальна кава: 9:00–10:00
  • Час проведення заходу: 10:00–17:00 + дві перерви на кава-паузи та нетворкінг
Всеукраїнський з’їзд «Харчовий бізнес» відбуватиметься уже вп’яте!
За цей час:
Програма V Всеукраїнського з'їзду
9:00–10:00
Реєстрація, запашна ранкова welcome-кава
10:00–10:10
Вітальне слово організаторів
10.10–10.40
Нові акценти харчового законодавства: у фокусі реєстрація потужності, ТУ, дослідження на меламін, допустимі рівні додавання вітамінів і мінеральних речовин та Кодекс Аліментаріус
Юрій Миркеєв, керівник відділу споживчої експертизи, експерт з питань якості та безпечності харчових продуктів ДП «Укрметртестстандарт»
10.40–11.40
Дискусійна панель

Компроміси з якістю і безпечністю: баланс між вимогами та реальними можливостями виробництва
+ сесія «Запитання–відповіді» у форматі відкритого мікрофону

Світлана Березова, тренерка-консультантка ТОВ «ІСО БІЗНЕС-СТУДІЯ» з менеджменту якості та безпечності харчових продуктів (НАССР, ISO 22000, FSSC 22000, IFS, ISO 9001) для підприємств харчового ланцюга

Сергій Смірнов, заступник генерального директора з комерційних питань ТДВ «Запорізький хлібокомбінат №1» (HD-Group)

Світлана Фесенко, експертка з питань безпечності та якості харчових продуктів ТОВ «Перша приватна пекарня»

Спеціальний гість від Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

Модераторка:
Марина Бурдейна,
шеф-редакторка е-журналу «Управління якістю» та платформи «Онлайн-консультант фахівця з якості»
У фокусі розмови:

  1. Вплив економічних, технологічних і соціальних факторів на якість та безпечність харчової продукції
  2. Лабораторні дослідження: вимоги стандартів і законодавства VS реальні можливості вітчизняних лабораторій
  3. Наслідки компромісів: ризики для споживачів та репутаційні втрати для компаній
  4. Де межа між оптимізацією процесів і загрозою безпечності продукції
  5. Почути бізнес: роль державного регулювання, імплементації європейського законодавства, адаптації світових практик
  6. Приклади конфліктних ситуацій через заниження стандартів якості та харчової безпечності
  7. Як автоматизація та штучний інтелект можуть допомогти мінімізувати ризики
11.40–12.00
Декларація виробника: погляд у майбутнє
Ірина Колодяжна, керівниця відділу з управління системою якості та сертифікації МХП
12.00–12.20
Взаємодія «Споживач–Ритейл–Виробник»: досвід роботи зі зворотним зв’язком для задоволення потреб Гостя
Анастасія Ковбаса, провідна фахівчиня відділу зовнішнього аудиту Департаменту якості ТОВ «Сільпо-Фуд»
12.20–13.00
Кава-брейк + фотосесія
13.00–13.50
Дискусійна панель

Зустрічають за упаковкою: безпечність, зручність та екоцентричність у фокусі (вибір упаковки для харчового продукту, орієнтування на споживача, сучасні дизайни)
+ сесія «Запитання–відповіді» у форматі відкритого мікрофону

Любов Скиданчук,
директорка департаменту з розвитку Київського БКК

Тетяна Власова, директорка Департаменту маркетингу Univest

Анжеліка Досін, генеральна директорка Консорціуму якості торговельних мереж

Модераторка: Олена Сініціна, засновниця та керівниця дегустаційного конкурсу Favorite Food&Drinks
У фокусі розмови:

  1. Як компанії адаптуються до екотрендів?
  2. Чи готові споживачі платити більше за екологічну упаковку?
  3. «Зелений маркетинг» vs реальна користь: як уникнути грінвошингу?
  4. Вплив токсичних компонентів (міграція хімічних речовин у продукти)
  5. Харчові покриття та їстівна упаковка (приклади з практики)
  6. Екологічний слід упаковки: викиди CO₂, ресурсоємність виробництва
  7. Біорозкладність та компостованість: що це означає на практиці?
  8. Скляна, паперова та металева тара: переваги та недоліки
  9. Чи справді вся «екологічна» упаковка є корисною для природи?
  10. Приклади успішних рішень у сфері замкненого циклу (reuse, refill)
13.50–14.10
Аналіз експортного потенціалу харчових продуктів і тренди світових ринків

Юлія Шкурко, начальниця аналітичного відділу компанії Pro-Consulting

14.10–14.30
IFS Food: стандарт, що виводить підприємства на європейський ринок
Анжеліка Досін, голова правління GRAND CERT Sp. z o.o., генеральна директорка Консорціуму торгівельних мереж, PhD
14.30–15.10
Кава-брейк + фотосесія
15.10–15.30
Щастя на 360: зміни корпоративної культури та підвищення ресурсності команди
Юлія Ярмоленко, голова наглядової ради компанії БКК, депутатка Київської міської ради, авторка гри «Щастя на 360»
15.30–16.30
Дискусійна панель

Між чеклистом і реальністю: досвід, кейси, інсайти та факапи сертифікаційних аудитів за FSSC, IFS, ISO
+ сесія «Запитання–відповіді» у форматі відкритого мікрофону

Денис Гончар, провідний аудитор, засновник і керівник ТОВ «Еконтроль»

Ірина Колодяжна,
керівниця відділу з управління системою якості та сертифікації МХП

Тарас Огарков, головний аудитор міжнародного органу сертифікації DQS-Group за ISO 22000, ISO 9001, ISO 45001, ISO 14001, ISO 50001

Модераторка: Марина Бурдейна, шеф-редакторка е-журналу «Управління якістю» та платформи «Онлайн-консультант фахівця з якості»
У фокусі розмови:

  1. Як мінімізувати стрес і «пожежі» перед аудитом
  2. Що найчастіше не враховують підприємства, навіть досвідчені
  3. Топ-5 факапів, які трапляються на сертифікаційних аудитах
  4. Як змінюється підхід у вимогах і перевірках останніми роками
  5. Аудитор – партнер чи контролер
  6. Як поводитися у спірних ситуаціях і чи можна «відстояти» свою позицію
  7. На що звертають увагу в нових версіях стандартів
  8. Як адаптуватись до переходу, не втративши темпу виробництва
  9. Яка сертифікація справді відкриває двері до нових ринків
  10. FSSC, IFS чи ISO: у чому різниця очима бізнесу й аудиторів
  11. Чи можна залишатися конкурентним без сертифікації
16.30–16.45
Підбиття підсумків, розіграш спецподарунків від партнерів події
*У програмі з’їзду можливі зміни та доповнення
Приїду до Києва
16 травня
Долучуся онлайн
Live
5 839 грн*
9 799 грн
Для передплатників е-журналу «Управління якістю» та системи «Онлайн-консультант фахівця з якості» діє спеціальна знижка на участь: Приїду до Києва – 8999 грн

*Знижка на формат участі «Долучуся онлайн» -20% діє з 23.04 до 7.05 включно (звичайна ціна 7 299 грн)
Що включено до вартості?
Партнери події
Контакти
Відділ продажу квитків
Event-офіс
Участь у якості партнера, спікера, рекламодавця

Марина Бурдейна
+ 38 097 776 00 85
editor-in-chief@techmedia.com.ua
Відділ інформаційного забезпечення
Участь в якості інформаційного партнера

Тетяна Шклярська
+ 38 097 140 41 92
info@techmedia.com.ua
До зустрічі у професійному колі однодумців залишилося
Днів
Годин
Хвилин
Секунд
Must have будь-якої події сьогодні – це безпечне місце проведення. Наша локація повністю відповідає сьогоднішнім вимогам щодо захисту під час повітряних тривог.
У нас безпечно!